Δραστηριότητες

 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ


Η Ιερισσός λόγω της τοποθεσίας της αλλά και λόγω κατανομής της, είναι ιδανικός τόπος για ποδηλασία. Οι επισκέπτες μπορούν να ενοικιάσουν ποδήλατα είτε με την ώρα είτε με την μέρα για να εξερευνήσουν την γύρω περιοχή, είτε για να κάνουν τις διαδρομές τους ευκολότερα αν δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο τους ( μιας και οι αποστάσεις μέσα στο χωρίο είναι αρκετά σύντομες). Παράλληλα πραγματοποιούνται συχνά οργανωμένες διαδρομές- εκδρομές με ποδήλατα σε τριγύρω περιοχές με απαράμιλλη ομορφιά, σε φυσικά τοπία, συνοδεία οδηγού-ξεναγού. Από την άλλη για τους λάτρεις της περιπέτειας και για όσους έχουν αντοχές πραγματοποιούνται οργανωμένες διαδρομές στα βουνά για ανάβαση και κατάβαση με mountain bikes. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενοικίαση μπορείτε να απευθυνθείτε στην reception του ξενοδοχείου.


ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ


Μόλις 10 λεπτά από την Ιερισσό βρίσκεται η περιοχή της Τρυπητής, από εκεί αναχωρεί το ferry boat για το νησί της Αμμουλιανής. Από το ίδιο σημείο οι επισκέπτες μπορούν να ενοικιάζουν όμως  βάρκες μόνοι τους ή και με οδηγό ώστε να πραγματοποιούν εξορμήσεις στα γύρω νησιά όπου το ferry boat δεν πηγαίνει. Τρία λεπτά πιο κάτω από το λιμάνι της Τρυπητής βρίσκεται οργανωμένο και πιστοποιημένο καταδυτικό κέντρο για όσους αγαπούν τις καταδύσεις και την εξερεύνηση του βυθού. Για όσους δεν είναι γνώστες και θέλουν να μάθουν παραδίδονται και μαθήματα κατάδυσης. Στο ίδιο σημείο οι επισκέπτες μπορούν να ενοικιάσουν θαλάσσια ποδήλατα ή να κάνουν θαλάσσια μπορ και θαλάσσια παιχνίδια.


ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ


Από το λιμάνι της Ουρανούπολης αναχωρούν κρουαζιερόπλοια, που πραγματοποιούν καθημερινές διαδρομές. Περιλαμβάνουν τον γύρω του Αγίου Όρους, ολοήμερες κρουαζιέρες στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, εκδρομές στα νησάκια για μπάνιο και φαγητό, αλλά και βραδινές εξορμήσεις όπου το επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το πότο του ή το δείπνο του στο κατάστρωμα . Για οποιαδήποτε πληροφορία ή κράτηση μπορείτε να απευθυνθείτε στην reception του ξενοδοχείου.


ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ


Για τους λάτρεις του περιπατησμού υπάρχουν πολλές διαδρομές πεζοπορίας είτε στις παραλίες είτε στο παλιό χωρίο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν την απόλυτη γαλήνη μέσα στα καταπράσινα τοπία της περιοχής και να ζήσουν μια άλλη εμπειρία. Από την άλλη για τους λάτρεις της πεζοπορίας υπάρχουν και διαδρομές εκτός της Ιερισσού. Για την οργάνωση διαδρομών αλλά και για πληροφορίες διαδρομών μπορείτε να απευθυνθείτε στην reception του ξενοδοχείου.


ΨΑΡΕΜΑ


Η Ιερισσός φημίζεται για τα φρέσκα και νόστιμα ψάρια της, τι πιο ωραίο ο επισκέπτης να ζήσει την εμπειρία του ψαρέματος. Η γαλήνη και η ηρεμία που σου προσφέρει αυτό το χόμπι είναι κάτι μοναδικό. Μπορείτε να ψαρέψετε βράδυ στην παραλία ή ακόμη και το πρωί στο λιμάνι της Ιερισσού. Για τους γνώστες του αντικειμένου η ενοικίαση βάρκας τους δίνει την δυνατότητα να ψαρέψουν και στις γύρω περιοχές. Στην Ιερισσό υπάρχουν καταστήματα εξοπλισμού ψαρέματος, οπότε ό,τι χρειάζεστε θα είναι στην διάθεση σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στην reception του ξενοδοχείου.