Το Ξενοδοχείο

Η φιλοξενία για τους ιδιοκτήτες του Alkionis Hotel μετρά παράδοση πολλών χρόνων καθώς φτάνει τις τρείς γενεές ξενοδόχων.

Το Alkionis hotel βρίσκεται στον πανέμορφο και απείρου κάλλους τόπο της Χερσονήσου του Άθως και συγκεκριμένα στην πόλη της Ιερισσού η οποία είναι η δεύτερη πύλη του Αγίου όρους μετά την Ουρανούπολη.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μερικά μόλις βήματα από την θάλασσα, η εκπληκτική χρυσαφένια παραλία 11χλμ που απλώνεται μπροστά είναι αμμώδης με καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά όπου μπορείτε να απολαμβάνεται με τις ώρες το μπάνιο σας. Υπάρχει  οργανωμένη παραλία με beach bars, ξαπλώστρες, ομπρέλες, αλλά και ελεύθερη. (Στην παραλία υπάρχει ναυαγοσώστης). Ενώ για ακόμη μια χρονιά η παραλία της Ιερισσού είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία.

Αν πάλι προτιμάτε την απολυτή ηρεμία και την φύση 3 λεπτά από το ξενοδοχείο βρίσκεται η φημισμένη παραλία Κακούδια. Παράλληλα στον πεζόδρομο που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο υπάρχουν εστιατόρια, καταστήματα και καφετέριες. Το ξενοδοχείο Αλκυονίς προσφέρει 4 τύπους δωματίων και συνολικά 21 δωμάτια  με  minimal διακόσμηση και άνετους χώρους.

Είναι ιδανικό για οικογένειες οι οποίες αποζητούν την χαλάρωση και την αποσυμπίεση της έντονης καθημερινότητας ενώ ταυτόχρονα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για ζευγάρια,  προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία, παράλληλα με την  διασκέδαση αφού η περιοχή φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή της.